Cine suntem

Compania SC Maxitude SRL a fost fondata in anul 2014, de un grup de oameni tineri si entuziasti, avand ca obiect de activitate consultanta cat si serviciile IT. Maxitude este o companie noua, dar cu un istoric bogat. Angajatii Maxitude au creat in alte companii povesti de succes dar din acest moment ei creeaza povesti de succes pentru tine.

Expertiza noastra cuprinde proiecte din cele mai variate zone ale tehnologiei informatiei: securitatea informatiei, implementare aplicatii de business, dezvoltarea si implementarea de sisteme complexe, dezvoltarea de inalte tehnologii si software pentru automatizari industriale.

Pe parcursul celor 3 ani de activitat am realizat o serie de parteneriate care ne ajuta sa oferim solutii la oricare dintre problemele de IT la un raport calitate/pret imbatabil.

Misiunea noastra

Misiunea Maxitude este de a crea eficienta si valoare pentru clientii sai, intr-un strans parteneriat, prin oferirea de solutii si servicii IT la un nivel superior, create prin pasiunea si dedicatia pentru tehnologie avansata si inovatie.

Valorile noastre

Totul porneste de la valorile noastre, ele sunt liniile directoare ale companiei noastre si sunt esentiale pentru succesul nostru viitor si care definesc modul in care lucram zi de zi.

Credem in pasiunea pentru clienti, modelarea fiecarei solutii si a modului nostru de lucru in functie de necesitatile fiecarui client. Construim impreuna cu clientii nostri parteneriate puternice, pe termen lung – creem si dezvoltam impreuna noi solutii care sa satisfaca nevoile si ambitiile clientilor nostri.

Spiritul nostru antreprenorial permite indivizilor sa ajunga la rezultatele dorite mai rapid si mai repede. Impartasim cunostinte si profitam de ocaziile create. Gandim si facem lucrurile diferit, in mod creativ. Totul pentru a ajunge la cea mai buna solutie posibila pentru clientii nostri.

Solidaritatea este spiritul nostru de echipa. Dam fiecaruia posibilitatea de a-si lua propriile decizii si respectam modul fiecaruia de a lucra. Acelasi lucru se aplica si legaturilor cu clientii nostri, cu care avem relatii deschise, de colaborare.

Grija noastra constanta pentru inovatie ne mobilizeaza in cautarea calitatii. Nu este vorba numai despre inovatia in produse, dar si despre continua noastra provocare in gasirea de noi cai de a crea o valoare pe termen lung – atat pentru noi, cat si pentru clientii nostri.